UNDERHÅLLNING

ARTISTER & SHOW

Vi har nära samarbeten med ett flertal artister, band och andra underhållningsakter. Vi förser dem inte bara med teknik och tekniker, utan bokar dem även ofta vid olika arrangemang runt om i landet. De som vi samarbetar med är professionella på alla plan och levererar högkvalitativ underhållning till våra kunder.


Vi lägger stor vikt vid att samtliga våra samarbetspartners följer lagstadgade bestämmelser, inklusive gager, försäkringar och redovisning, vilket säkerställer en trygg och säker upplevelse för både våra kunder och våra artister.


Här nedan följer ett litet utdrag från ett par av våra samarbetspartners. Om ni önskar mer information eller bilder för att underlätta vid en försäljning är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er gärna.
DJ

Hos oss får ni hjälp med en duktig DJ. Vi ställer mycket höga krav på dem både när det gäller bredden på musik, det tekniska kunnandet men även på det sociala planet. Hos oss hittar du en DJ som anpassar sig helt efter publiken, är lyhörd och älskar när gästerna önskar sina favoritlåtar.Gothenburg All Star Band

Listan med artister dessa musiker samarbetat med kan göras hur lång som helst. Detta gör att ni som kund kan få dem tillsammans med en artist som ligger er varmt om hjärtat. Ni kan självklart även boka dem som traditionellt coverband tillsammans med någon av deras ordinarie sångare/sångerskor.

Exempel på artister de jobbat med är: Björn Skifs, Helene Sjöholm, Ola Salo, Sarah Dawn Finer och Miriam Bryant m.flFröken Signe

Vill Ni ha fantastisk stämsång, ösig rockshow, finstämd bakgrundsmusik, ett förstklassigt luciatåg eller schlagerhits på löpande band? Då är Fröken Signe det ni söker. Man har kunnat se dem tillsammand med komikern Per Andersson vid flera tillfällen på bl.a. Lisebergsteatern. Tillsammans med sin gitarrist skapar de en härlig stämning under kvällens middag.


Jamladies

Jamladies består av tre rutinerade tjejer med lång erfarenhet av branschens absoluta toppskikt. Tillsammans bildar de en oslagbar trio som med charm, värme och glimt i ögat gör succé på ditt evenemang. Jamladies har hundratals events i ryggen och kan med sin breda repertoar skräddarsy Din kväll efter Dina önskemål. Snygg show med fantastisk sång blandas med rent publikfrieri där ingen lämnas oberörd! Jamladies gör er tillställning till vad ni vill, oavsett om avsikten är att få gästerna att dansa, sjunga allsång, stå på borden, sätta klackarna i taket eller bara njuta av tre röster i vacker stämsång.


Mentometer Gameshow

Mentometer Gameshow är en härlig blandning av musiktävling och talkshow. Era gäster blir försedda med mentometerknappar vilka man skall använda sig av under kvällen. Konceptet är helt unikt och har körts under flera år. Listan på kunder är lång, men något vi är extra stolta över är jobbet på Regeringskansliet. Programledare är ingen mindre än Erik från Mix Megapol i Göteborg. Tillsammans med sin bisittare och sidekick är detta ett koncept som passar perfekt under middagen .


David Carbe

David är en fantastisk pianist och underhållare. Många jämför David med Robert Wells. De har även spelat mycket ihop. Ni kan boka David som ensam pianist eller tillsammans med sitt band. Vid fler tillfällen har David varit kapellmästare i Bingolotto där han då även haft med både sitt band och olika artister.Stefan Odelberg

Stefan slog igenom i och med Semestercharmören i SVT. Han har sedan dess gjort flera stora krogshower och man har kunnat se honom med både Robert Wells och Göteborgs Symfoniker. Han har även medverkat vid fler TV-produktioner de senaste åren så som Lotta på Liseberg, Bingolotto samt Fenomen. Stefan är en stor entertainer som underhåller med en härlig blandning av magi och galna upptåg. Tillsammans med sin assistent "Håkan" får ni här en vansinnigt rolig kväll.


Appearance

Appearance är en av Sveriges mest anlitade artistgrupper. De har hela Europa som arbetsfält och en gedigen repertoar för alla typer av tillställningar. Man anpassar uppläggen efter kundens specifika önskemål och man kan beställa det antal artister man önskar.


Bokningskontakt

Martin Brishäll

martin@adjproduktion.se

031-80 88 88

info@adjproduktion.se